Taip žuvį pavyks iškepti iš pirmo karto visiems
Aš Ikona 750X300.jpg
AS-IKONA_1800x250.jpg

Naujienlaiškis

Taip žuvį pavyks iškepti iš pirmo karto visiems


Šarūno Jaskutėlio nuotr.

Reikia:

  • 2 išskrostų doradų

  • Kelių šakelių čiobrelių

  • 1 citrinos

  • 100 g žaliųjų alyvuogių

  • 2–3 šakelių vyšninių pomidoriukų

  • Druskos, šviežiai grūstų juodųjų pipirų

Padažui:

  • Ryšelio petražolių

  • Ryšelio kalendrų

  • DAUMANTŲ švelnaus skonio majonezo „Karališkas“

  • 1 šaukštelio kario prieskonių


  1. Sudėkite išvalytą žuvį į skardelę, sudėliokite čiobrelius. Citriną supjaustykite į 4–6 dalis, įdėkite po gabaliuką į žuvies vidų. Aplinkui suberkite alyvuoges, sudėliokite vyšninius pomidoriukus.

  2. Pasūdykite, pabarstykite pipirais. Šaukite į iki 180 °C įkaitintą orkaitę ir kepkite apie 15–18 min.

  3. Padažui susmulkinkite petražoles ir kalendras, sumaišykite su DAUMANTŲ švelnaus skonio majonezu „Karališkas“ ir kario prieskoniais.

Skanaus!


ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg