Taip žuvį pavyks iškepti iš pirmo karto visiems

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

Gilės projektai

mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

    Taip žuvį pavyks iškepti iš pirmo karto visiems


    Šarūno Jaskutėlio nuotr.

    Reikia:

    • 2 išskrostų doradų

    • Kelių šakelių čiobrelių

    • 1 citrinos

    • 100 g žaliųjų alyvuogių

    • 2–3 šakelių vyšninių pomidoriukų

    • Druskos, šviežiai grūstų juodųjų pipirų

    Padažui:

    • Ryšelio petražolių

    • Ryšelio kalendrų

    • DAUMANTŲ švelnaus skonio majonezo „Karališkas“

    • 1 šaukštelio kario prieskonių


    1. Sudėkite išvalytą žuvį į skardelę, sudėliokite čiobrelius. Citriną supjaustykite į 4–6 dalis, įdėkite po gabaliuką į žuvies vidų. Aplinkui suberkite alyvuoges, sudėliokite vyšninius pomidoriukus.

    2. Pasūdykite, pabarstykite pipirais. Šaukite į iki 180 °C įkaitintą orkaitę ir kepkite apie 15–18 min.

    3. Padažui susmulkinkite petražoles ir kalendras, sumaišykite su DAUMANTŲ švelnaus skonio majonezu „Karališkas“ ir kario prieskoniais.

    Skanaus!


    ATGAL

    PASIDALINTI

    Naujienlaiškis

    • Facebook vmgonline.lt
    • Instagram vmg_vilnius
    • YouTube vmg
    • LinkedIn vmg