AŠ Ikona vmgonline

Skaniausias padažas prie dešrelių


Šarūno Jaskutėlio nuotr.

Laidą ir video receptą galite pažiūrėti ČIA


Reikia:

  • 2 keptų obuolių

  • KITCHEN ME triušienos dešrelių

  • Šlakelio alyvuogių aliejaus

  • Kelių šaukštų „Suslavičiaus“ pomidorų padažo

  • Žiupsnelio DANSUKKER rudojo cukraus

  • Žiupsnelio SANTA MARIA akmens druskos

  • Žiupsnelio „Tellicherry“ juodųjų pipirų

  • „Brioche“ bandelių

  • Mėgstamų žolelių

1. Į indą dėkite triušienos dešreles, pašlakstykite alyvuogių aliejumi ir pakepinkite grilyje.

2. Du obuolius sudėkite į virtuvinį smulkintuvą, ten pat supilkite pomidorų padažo, cukraus, druskos ir pipirų.

3. Viską sutrinkite.

4. Apskrudinkite bandeles.

5. Ant bandelių gausiai dėkite padažo, obuolio ir dešreles. Ant dešrelių dar uždėkite padažo ir mėgstamų žolelių.


Šarūno Jaskutėlio nuotr.

ALFO PATARIMAI:

· Svarbu: dešrelių negalima perkepti.

· Obuolius galite kepti tiek ant grilio, tiek orkaitėje.

· Į padažą galite įdėti česnako arba svogūno.

· Obuolius perpjaukite į keturias dalis, apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir ant grilio kepkite apie 10 min., kol suminkštės.


Skanaus!


ATGAL

PASIDALINTI

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg