Rytas pas mamą: puručiai sklindžiai ir žemuogės!
Aš Ikona 750X300.jpg
AS-IKONA_1800x250.jpg

Naujienlaiškis

Rytas pas mamą: puručiai sklindžiai ir žemuogės!


Jūratės Ivanauskaitės-Valantinės nuotr.


2–3 asm.

Gaminimas 10 min.

Kepimas 10 min.


Reikia:

  • 2 kiaušinių

  • 1 šaukšto cukraus

  • 200 g graikiško jogurto

  • 140 g aukščiausios rūšies kvietinių miltų

  • 1 šaukštelio kepimo miltelių

  • Žiupsnelio druskos

  • Aliejaus (kepti)

  • Įvairių uogų

  1. Išplakite kiaušinius su cukrumi, sumaišykite su jogurtu.

  2. Suberkite aukščiausios rūšies kvietinius miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, druską. Viską išmaišykite, bet neilgai – kad tik susijungtų.

  3. Palikite tešlą 5–7 min. pastovėti, kad miltai išbrinktų.

  4. Kepkite sklindžius vidutiniškai įkaitintoje keptuvėje su šlakeliu aliejaus. Nuvarvinkite ant popierinių rankšluosčių.

  5. Patiekite su trintomis uogomis.


Skanaus!

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg