Prancūziškas skrebutis su braškėmis ir apelsinais

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

Gilės projektai

mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

    Prancūziškas skrebutis su braškėmis ir apelsinais


    Jūratės Ivanauskaitės-Valantinės nuotr.

    2 asm.

    Gaminimas 15 min.


    Reikia:

    • 200 ml pieno

    • 4 pynutės riekelių

    • 30–40 g sviesto

    • 1 šaukšto cukraus

    • 5–6 braškių

    • 2 šaukštų graikiško jogurto

    • 1 apelsino

    • Mėtų (patiekti)

    1. Sumaišykite kiaušinį su pienu. Pamerkite šiame mišinyje pynutės riekeles. Keptuvėje ištirpinkite sviestą. Pamirkytas duonos riekeles dėkite į keptuvę ir kepkite.

    2. Riekelių viršų pabarstykite cukrumi. Kai viena pusė apkeps, apverskite cukruota puse į apačią. Stebėkite, kad nesudegtų. Skrebučiai turi tik šiek tiek karamelizuotis.

    3. Patiekite skrebučius su braškėmis, jogurtu, apelsino skiltelėmis. Užberkite mėtų lapelių.

    ATGAL

    PASIDALINTI

    Naujienlaiškis

    • Facebook vmgonline.lt
    • Instagram vmg_vilnius
    • YouTube vmg
    • LinkedIn vmg