Pasakėlė iš rūsio: persiškas morkų džemas
Aš Ikona 750X300.jpg
AS-IKONA_1800x250.jpg

Naujienlaiškis

Pasakėlė iš rūsio: persiškas morkų džemas


Jūratės Ivanauskaitės-Valantinės nuotr.


800 ml

Gaminimas 20 min.

Virimas 60 min.


Reikia:

  • 3 citrinų

  • 1 kg jaunų sultingų morkų

  • 400 g uogienių cukraus DANSUKKER

  • 2 cinamono lazdelių

  • ½ šaukštelio imbiero

1. Nutarkuokite citrinų žievelę. Išspauskite sultis. Morkas sutarkuokite. Sumaišykite morkas, citrinų sultis, žievelę ir DANSUKKER uogienių cukrų, įdėkite cinamono lazdeles.

2. Užvirinkite ir virkite apie 40–45 min. Suberkite imbierą ir dar trumpai pavirkite.

3. Sudėkite į paruoštus stiklainius, užsukite ir aušinkite apverstus.


Skanaus!


ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg