Moliūgų sriuba
mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

Moliūgų sriuba


Reikia:

  • 300 g moliūgo (nuvalyto)

  • 600 ml sultinio

  • 1 morkos

  • 2 svogūnų

  • 4 skiltelių česnako

  • ½ aitriosios paprikos

  • 1 apelsino

  • 50 g fermentinio sūrio

  • 30 g sviesto

  • 200 ml grietinėlės

  • 50 g tarkuoto kietojo sūrio

  • druskos, pipirų


1. Keptuvėje išlydykite sviestą ir dėkite kepinti smulkintus svogūnus, morkas, česnaką ir aitriąją papriką.

2. Moliūgą susmulkinkite ir pakepinkite kartu su daržovėmis.

3. Į puodą supilkite sultinį, suberkite visas keptas daržoves ir ant lėtos ugnies troškinkite, kol moliūgai visai suminkštės.

4. Tada į sriubą įdėkite laužyto fermentinio sūrio, supilkite grietinėlę, pagardinkite druska, pipirais ir tarkuota apelsino žievele.

5. Paruoštą sriubą sutrinkite virtuviniu smulkintuvu.

6. Patiekite užbėrę tarkuoto kietojo sūrio (galite įberti skrebučių).

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg