Mišrainė su pupelėmis ir grybais

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

Gilės projektai

mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

    Mišrainė su pupelėmis ir grybais


    Jūratės Ivanauskaitės-Valantinės nuotr.

    5–6 asm.

    Gaminimas 30 min.

    Virimas 30 min.


    Reikia:

    • 300 g rudųjų pievagrybių

    • Aliejaus (kepti)

    • 200 g morkų

    • 100 g salierų

    • 400 g virtų arba konservuotų raudonųjų pupelių

    • 8–10 aštrių marinuotų agurkėlių

    • 1 saldaus obuolio (pvz., „Golden“)

    • Druskos, pipirų (pagal skonį)

    • Saujelės kaparėlių

    Padažui:

    • 200 g majonezo

    • 1 smulkintos skiltelės česnako

    • 1 šaukštelio saldžiosios paprikos

    • Kelių lašelių „sriracha“ padažo

    1. Grybus supjaustykite plonomis riekelėmis ir pakepinkite aliejuje iki auksinės spalvos. Nusausinkite ant popierinio rankšluosčio.

    2. Morkas ir salierus išvirkite, bet taip, kad jie liktų traškūs.

    3. Daržoves ir obuolį supjaustykite kubeliais. Viską sumaišykite.

    4. Padažui visus ingredientus sumaišykite.

    5. Sumaišykite visus mišrainės ingredientus su padažu, užberkite kaparėlių.

    ATGAL

    PASIDALINTI

    Naujienlaiškis

    • Facebook vmgonline.lt
    • Instagram vmg_vilnius
    • YouTube vmg
    • LinkedIn vmg