Lietiniai blynai su kiaulienos nugarine
Aš Ikona 750X300.jpg
AS-IKONA_1800x250.jpg

Naujienlaiškis

Lietiniai blynai su kiaulienos nugarine



8 vnt.

Gaminimas 25 min.


Reikia:

Tešlai:

  • 2 kiaušinių

  • ½ l pieno

  • 6 šaukštų miltų

  • 3 šaukštų aliejaus

  • žiupsnelio cukraus

  • žiupsnelio druskos

Įdarui:

  • 200 g kiaulienos nugarinės

  • 3 šaukštų marinuotų pievagrybių

  • 1 morkos

  • 1 svogūno

  • 100 g fermentinio sūrio

  • 1 šaukšto adžikos

  • žiupsnio smulkintų petražolių

  • 6 šaukštų aliejaus

  • druskos, pipirų

1. Gerai išplakite kiaušinius su druska, cukrumi ir trupučiu pieno. Po truputį berkite miltus ir plakite, kol neliks gumuliukų, tešla taps vientisa. 2. Tada supilkite likusį pieną ir aliejų. Pastatykite tešlą 15 min. išbrinkti, tuomet vėl gerai išmaišykite ir įkaitintoje keptuvėje iš abiejų pusių apkepkite lietinius blynelius. 3. Keptuvėje įkaitintame aliejuje apkepinkite smulkiai sutarkuotas morkas ir smulkiai pjaustytą svogūną. Sudėkite nedideliais gabalėliais pjaustytą kiaulienos nugarinę ir maišydami kepkite, kol mėsa iškeps. 4. Mėsą pagardinkite druska, pipirais, supilkite adžiką ir suberkite smulkintas petražoles. 5. Praaušus mėsai, sudėkite smulkintus grybus ir tarkuotą sūrį. Išmaišykite ir gautą įdarą suvyniokite į blynelius. 6. Blynelius apkepinkite iš abiejų pusių keptuvėje įkaitintame aliejuje.

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg