Klasikinė brusketa su lašiša ir kiaušiniu
Aš Ikona 750X300.jpg
AS-IKONA_1800x250.jpg

Naujienlaiškis

Klasikinė brusketa su lašiša ir kiaušiniu



4 asm.

Gaminimas 15 min.


Reikia:

  • 4 riekelių CEZARIO batono

  • 1 šaukšto geros kokybės alyvuogių aliejaus

  • 4 šaukštelių kreminio sūrelio be priedų

  • 4 riekelių sūdytos lašišos

  • 2 trumpavaisių agurkų

  • 4 kiaušinių

  • Žiupsnelio rupios druskos50 ml baltojo vyno acto (virti)

1. Dėkite CEZARIO batono riekeles į skardą, šaukite į stipriai įkaitintą orkaitę (Orkaitės t-ra 200 °C). Naudokite grilio funkciją. Kepkite iš abiejų pusių. Iškepusias batono riekeles pašlakstykite alyvuogių aliejumi.

2. Užvirinkite vandenį plačiame puode. Sumažinkite kaitrą, kad vanduo tik judėtų, bet ne kunkuliuotų. Pasūdykite vandenį, supilkite baltojo vyno actą. Atsargiai įleiskite kiaušinį ir virkite apie 4–5 min. Išgriebkite kiaušinį, nusausinkite ant popierinių rankšluosčių.

3. Skrudintą batoną patepkite kreminiu sūreliu, uždėkite agurko riekelių, lašišą, ant viršaus – kiaušinį.

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg