Kepti purūs varškėtukai
mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

Kepti purūs varškėtukai


Šarūno Jaskutėlio nuotr.

4 asm.


Reikia:

  • 400 g varškės

  • 1 kiaušinio

  • Žiupsnelio druskos

  • 2šaukštų „Dansukker“ cukraus miltelių

  • 2 šaukštų kukurūzų miltų

  • Šlakelio aliejaus (kepti)

1. Rupią varškę patrinkite virtuviniu trintuvu.

2. Į varškę įmuškite kiaušinį, įberkite druskos ir šaukštą „Dansukker“ cukraus miltelių.

3. Gerai išmaišykite, suberkite miltus ir vėl kruopščiai išmaišykite.

4. Formuokite varškėčius: rankas suvilgykite vandenyje, formuokite rutuliuką, jį suplokite ir pavoliokite kukurūzų miltuose.

5. Į įkaitintą aliejų dėkite varškėčius ir kepkite iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.

6. Iškepusius varškėčius dėkite į lėkštę ant popierinio rankšluosčio, kad nuvarvėtų riebalai.

7. Patiekite apibarstę milteliniu cukrumi ir su mėgstamais priedais.

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg