top of page

Grilyje kepta jautienos sprandinė be kaulo (Receptas)

  • Writer: vmgonline
    vmgonline
  • 2023-07-05
  • 1 min. skaitymo

Gera mėsa, geras marinatas, gera kaitra ir grynas oras. Tobulas tobulo patiekalo receptas. Grilyje kepta jautienos sprandinė be kaulo.


jautienos sprandinė be kaulo_marinatas_grilio patiekalai_Alfo receptas
VMG nuotr.

Jautienos sprandinės marinatui reikia:

  • 560 g jautienos sprandinės

  • 1 nedidelio svogūno

  • 4 šaukštų Vusterio padažo

  • 1 šaukštelio cukraus sirupo

  • 1/2 šaukštelio aitriosios paprikos

  • 50 g sauso raudonojo vyno

  1. Visus ingredientus susmulkinkite, gerai išmaišykite ir įtrinkite mėsą.

  2. Palikite marinuotis ne mažiau kaip 6 val.

  3. Kepkite 10–15 min. tiesioginėje kaitroje.


Skanaus!

bottom of page