AŠ Ikona vmgonline

Gražieji vištienos sparneliai


Jūratės Ivanauskaitės-Valantinės nuotr.

Reikia:

1,2 kg vištienos sparnelių


Marinatui:

  • 1 šaukšto rūkytos paprikos

  • 1 šaukšto pomidorų pastos

  • 3 šaukštų kalendros grūdelių

  • 2 šaukštų negrūdėtų garstyčių

  • 2 apelsinų sulčių

  • 20 g ryžių acto

  • 50 g medaus

  • 50 g aliejaus

  • Druskos, pipirų


  1. Marinatui viską sumaišykite, į jį sudėkite vištienos sparnelius ir palikite 2–3 val., o geriausiai – nakčiai.

  2. Kepkite įkaitintoje iki 180 °C orkaitėje, kartkartėmis patepdami susidariusiu padažu.

ATGAL

PASIDALINTI

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg