Nauja Alfo Ivanausko knyga nemokamai. Alfas vienas gamtoje. Išragauti vasarą
Nauja Alfo Ivanausko knyga nemokamai. Alfas vienas gamtoje. Išragauti vasarą

Geriausias Alfo vaflių receptas

Purūs, neatsivalgomi vafliai – tobuliausias patiekalas pusryčiams ir geras pasirinkimas desertui. Vafliai su tiramisu kremu pagal Alfo receptą taps jūsų pusryčių hitu.


vafliai, Alfo Ivanausko receptas

#Alfodidysiskulinarinissou laidas žiūrėkite čia


Vafliams pagaminti reikia:

  • 2–3 didelių kiaušinių

  • 20 g DANSUKKER šviesiojo sirupo

  • 1 šaukštelio DR. OETKER vanilės pastos

  • 250 g TICHĖ gazuoto natūralaus mineralinio vandens

  • 250 g miltų

  • 15 g DR. OETKER kepimo miltelių

  • 100 g VILNIAUS margarino „Kepiniams“

  • 82 g cukraus

  • 2 g druskos

Kremui:

1 pakelio DR. OETKER Tiramisu kremo

1 stiklinės pieno

Patiekti:

  • 5–6 šaukštų avižinių OATSIDE THE BOX ledų su mangais

  • 1 saujos šviežių uogų

  • 1 saujos riešutų

  • 1 šakelės mėtų

  1. Kiaušinių trynius atskirkite nuo baltymo. Baltymus išplakite su žiupsneliu druskos ir DANSUKKER šviesiuoju sirupu iki standžių putų.

  2. Trynius kitame inde sumaišykite su DR. OETKER vanilės pasta ir viską išplakite iki purios masės. Į trynių masę supilkite TICHĖ gazuotą natūralų mineralinį vandenį ir išmaišykite.

  3. Miltus sumaišykite su DR. OETKER kepimo milteliais ir cukrumi.

  4. Į trynių masę lėtai pilant įmaišykite lydytą VILNIAUS margariną „Kepiniams“, po truputį įmaišykite miltų ir kepimo miltelių mišinį, vėliau atsargiai įmaišykite išpurentus baltymus. Gautą masę palaikyti šaldytuve apie 1 val.

  5. Kremui skirtą pieną ir DR. OETKER Tiramisu kremą išplakite iki vientisos tirštos masės.

  6. Vaflius kepkite įkaitintoje vaflinėje apie 2–3 minutes arba kol apskrus.

  7. Patiekite su avižiniais OATSIDE THE BOX ledais su mangais, Tiramisu kremo padažu, šviežiomis uogomis, mėtomis ir skrudintais riešutais.


Skanaus!

ATGAL

PASIDALINTI