AŠ Ikona vmgonline

„Buddha Bowl“ pusryčių dubenėlis su uogomis ir „čija“ sėklomis


Kerniaus Pauliukonio nuotr.


1-2 asm.


Reikia:

  • 1 šaukšto „čija“ (ispaninio šalavijo) sėklų

  • 150 g natūralaus jogurto

  • 50 g granolos su džiovintais mangais (Agnės receptas)

  • 1 šaukšto aviečių tyrės arba uogienės

  • 1 saujos raudonos spalvos uogų ir vaisių (braškių, raudonųjų serbentų, aviečių, granatų, kertuočio – vadinamojo drakono vaisiaus)

  1. „Čija“ sėklas užpilkite trupučiu vandens ir leiskite joms išbrinkite, kol paruošite kitus ingredientus.

  2. Didesnius vaisius ar uogas supjaustykite.

  3. Rutuliukams iš kertuočio išskobti naudokite specialų šaukštelį.

  4. Į gilesnį dubenėlį suberkite granolą.

  5. Užpilkite jogurtu.

  6. Sudėkite išbrinkusias „čija“ sėklas, krūvelėmis sudėliokite uogas ir užpilkite tyrės.


Skanaus!

ATGAL

PASIDALINTI

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg