Avinžirnių salotos
mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

Avinžirnių salotos



4 asm.

Gaminimas 15 min.


Reikia:

  • 2 prinokusių avokadų

  • 2 mocarelos rutuliukų

  • 2 stiklinių virtų arba konservuotų avinžirnių

  • 150 g kininio bastučio

  • Aliejaus (kepti)

  • Saujelės raugerškių

Užpilui:

  • 50 ml aliejaus

  • 30 ml citrinų sulčių

  • 1 šaukštelio aitriųjų paprikų dribsnių

  • ½ šaukštelio rūkytos paprikos

  • Žiupsnelio druskos

1. Supjaustykite avokadus ir mocarelą.

2. Kininį bastutį supjaustykite nemažais gabaliukais, sudėkite į įkaitintą su aliejumi keptuvę ir lengvai apkepkite.

3. Sudėkite salotas, užberkite avinžirnių ir raugerškių. Užpilkite padažo.

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg