Avinžirnių salotos

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

Gilės projektai

mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

    Avinžirnių salotos



    4 asm.

    Gaminimas 15 min.


    Reikia:

    • 2 prinokusių avokadų

    • 2 mocarelos rutuliukų

    • 2 stiklinių virtų arba konservuotų avinžirnių

    • 150 g kininio bastučio

    • Aliejaus (kepti)

    • Saujelės raugerškių

    Užpilui:

    • 50 ml aliejaus

    • 30 ml citrinų sulčių

    • 1 šaukštelio aitriųjų paprikų dribsnių

    • ½ šaukštelio rūkytos paprikos

    • Žiupsnelio druskos

    1. Supjaustykite avokadus ir mocarelą.

    2. Kininį bastutį supjaustykite nemažais gabaliukais, sudėkite į įkaitintą su aliejumi keptuvę ir lengvai apkepkite.

    3. Sudėkite salotas, užberkite avinžirnių ir raugerškių. Užpilkite padažo.

    ATGAL

    PASIDALINTI

    Naujienlaiškis

    • Facebook vmgonline.lt
    • Instagram vmg_vilnius
    • YouTube vmg
    • LinkedIn vmg