top of page

Kvapnioji avižinių dribsnių košė su tarkuotais moliūgais ir morkomis

Greitų ir sočių pusryčių receptas. Avižinių dribsnių košė su tarkuotais moliūgais ir morkomis. Patiekalas, subalansuotas sveikiems pusryčiams.

Avižinių dribsnių košė su moliūgais ir morkomis, receptas, pusryčiai, sotūs pusryčiai
Jūratės Ivanauskaitės-Valantinės nuotr.

Avižinių dribsnių košei su tarkuotais moliūgais ir morkomis reikia:

  • 80 g avižinių dribsnių

  • 250 g augalinio pieno

  • 100 g nuvalyto moliūgo

  • 1 morkos

  • Aliejaus (kepti)

  • Žiupsnelio druskos

  • Muskato riešuto

1. Avižinius dribsnius užmerkite iš vakaro piene, dėkite į šaldytuvą.

2. Moliūgą sutarkuokite, taip pat sutarkuokite ir morką. Viską suberkite į keptuvę su įkaitintu aliejumi, pasūdykite ir kepkite 3–4 min. Sudėkite avižinių dribsnių košę, viską išmaišykite ir pašildykite kartu. Ant viršaus patarkuokite muskato riešuto.


Skanaus!

Naujausi įrašai

bottom of page