Avižų desertas su keptais bananais ir ledais

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

Gilės projektai

mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

    Avižų desertas su keptais bananais ir ledais



    2 asm.

    Gaminimas 10 min.

    Reikia:

    • 2 stiklinių avižų

    • 3 šaukštų kakavos

    • 2 šaukštų medaus

    • žiupsnelio druskos

    • 1,5 stiklinės kokosų pieno

    • 2 bananų

    • 1 šaukšto sviesto

    • žiupsnelio vanilinio cukraus

    • 1 žaliosios citrinos

    • kelių lapelių mėtų

    • „Karališkų“ panakota ledų

    1. Avižas sumaišykite su kakava, medumi, žiupsneliu druskos, kokosų pienu ir panakota ledais. Tegu truputį pastovi. 2. Bananus supjaustykite griežinėliais ir pakepinkite su sviestu įbėrę vanilinio cukraus ir įdėję žaliosios citrinos žievelės. 3. Į stiklines sudėkite išbrinkusias avižas ir keptus bananus, papuoškite mėtomis.

    ATGAL

    PASIDALINTI

    Naujienlaiškis

    • Facebook vmgonline.lt
    • Instagram vmg_vilnius
    • YouTube vmg
    • LinkedIn vmg