Aš Ikona Pokalbių Šou Delfi TV

Atvėsk skaniai: gaivinantis melionių gaspačas su traškiu kumpiu


Jūratės Ivanauskaitės-Valantinės nuotr.


Reikia:

  • Kumpio riekelių

  • 400 g nuvalyto meliono

  • 1 saldaus obuolio

  • 50 ml chereso acto

  • 1 mažo raudonojo svogūno

  • Saujelės baziliko lapelių

  • Žiupsnelio druskos

  • Vandens (pagal poreikį)

  1. Paruoškite produktus. Melioną, saldų obuolį nulupkite, supjaustykite riekelėmis. Svogūną supjaustykite.

  2. Paruoštus produktus, prieskonius, actą sudėkite ar supilkite į plaktuvo indą, įpilkite truputį vandens, viską sutrinkite.

  3. Viską supilstykite į dubenėlius.

  4. Puoškite pakepintu kumpio ir baziliko lapeliu.


Skanaus!





ATGAL

PASIDALINTI

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg