Žuvienė su lašiša

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

Gilės projektai

mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

    Žuvienė su lašiša



    6 asm.

    Gaminimas 40 min.


    Reikia:

    • 1 svogūno

    • 1,2 l vandens arba žuvų sultinio

    • 1 šaukštelio sviesto

    • 4 nedidelių bulvių

    • 1 morkos

    • 300 g lašišų filė

    • 250 ml riebios grietinėlės

    • Žiupsnelio druskos

    • 1 nedidelio ryšelio krapų

    1. Svogūną smulkiai supjaustykite ir apkepkite su sviestu puode storu dugnu, tik neapskrudinkite. Supjaustykite morką ir sudėkite prie svogūnų.

    2. Supilkite vandenį arba žuvų sultinį, užvirinkite.

    3. Bulves supjaustykite stambiais kubeliais. Sudėkite į verdantį vandenį ir virkite, kol suminkštės, įberkite druskos ir supilkite grietinėlę, užvirinkite.

    4. Lašišą supjaustykite dideliais kubeliais, atsargiai sudėkite juos ant bulvių ir virkite dar 3–4 min.

    5. Sriubą patiekite su smulkintais krapais.

    ATGAL

    PASIDALINTI

    Naujienlaiškis

    • Facebook vmgonline.lt
    • Instagram vmg_vilnius
    • YouTube vmg
    • LinkedIn vmg