2 asm.
Gaminimo laikas: 10 min.
3 saujų rudųjų pievagrybių
1 saujos česnakų laiškų
1 šaukšto Vorčesterio padažo
2 šaukštų alyvuogių aliejaus
30 g kietojo sūrio
Keleto riekelių skrudintos šviesios duonos
Žiupsnelio druskos
Žiupsnelio juodųjų pipirų
1. Grybus supjaustykite plonomis riekelėmis su ZYLE daržovių pjaustykle.
2. Česnakų laiškus susmulkinkite ir sumaišykite su Vorčesterio padažu bei alyvuogių
aliejumi.
3. Pjaustytus grybus išdėliokite lėkštėje, tarkuokite kietojo sūrio, apšlakstykite padažu,
berkite druskos ir šviežiai grūstų pipirų.
4. Patiekite su skrudinta šviesia duona.
Video receptas:
Skanaus.