Atnaujinta: 2023 m. lapkričio 24 d.
10 gvazdikėlių
2 KOTANYI cinamono lazdelių
Žiupsnelio maltos kalendros
4–5 laurų lapų
250 ml vandens
500 g gabalėliais pjaustyto moliūgo
1 nykščio dydžio imbiero gabaliuko
400 g pjaustytų obuolių
330 g DANSUKKER cukraus marmeladams
3 šaukštų obuolių arba baltojo vyno acto
½ citrinos žievelės
1 pakelio persikų arba mandarinų skonio želė
1. Į keptuvę suberkite gvazdikėlius, KOTANYI cinamono lazdeles, kalendrą, laurų lapus. Įpilkite
vandens, suberkite moliūgą, obuolius, įtarkuokite imbiero. Viską išmaišykite ir garinkite ant
didelės kaitros.
3. Suberkite DANSUKKER cukrų marmeladams, viską išmaišykite ir pavirkite apie 7 min.
Supilkite actą, įtarkuokite citrinos žievelės.
4. Išjunkite ugnį, suberkite želė ir viską išmaišykite. Supilstykite į indelius ir laikykite šaldytuve.
Skanaus.