Brokolių pado pica

1-2 asm.

Gaminimas 15 min.

Kepimas 15 min.

Orkaitės t-ra 200 °C

Reikia:

  1. 1 brokolio
     
    100 g tarkuoto fermentinio sūrio
     
    2 kiaušinių
     
    1 šaukšto kanapių sėklų
     
    druskos, juodųjų pipirų
     
    50 g naminio pomidorų padažo
     
    100 g čoriso dešros
     
    120 g mocarelos
     
    50 g dž. abrikosų
     
    kelių marinuotų keptų paprikų
     
    50 g gražgarsčių
     
    šlakelio alyvuogių aliejaus
     
    šaukšto kedrinių pinijų

1. Į maisto smulkintuvą sudėkite brokolio žiedynus ir susmulkinkite. Įmuškite kiaušinius, suberkite sūrį ir kanapių sėklas.

2, Įberkite druskos, pipirų ir dar kartą permaišykite.

3. Paruoštą masę paskirstykite ant kepimo popieriumi išklotos formos.

4. Kepkite iki 200 °C įkaitintoje orkaitėje apie 10 min.

5. Supjaustykite dešrą, marinuotas paprikas ir abrikosus.

6.Picos padą apšlakstykite alyvuogių aliejumi, aptepkite pomidorų padažu.

7. Išdėliokite plėšytą mocarelos sūrį, čoriso dešrą, paprikas ir abrikosus.

8. Kepkite dar apie 5 min.

9. Apibarstykite gražgarstėmis, kedrinėmis pinijomis ir apšlakstykite alyvuogių aliejumi.