1-2 asm.
Gaminimas 15 min.
Kepimas 15 min.
Orkaitės t-ra 200 °C
Reikia:
1 brokolio
100 g tarkuoto fermentinio sūrio
2 kiaušinių
1 šaukšto kanapių sėklų
druskos, juodųjų pipirų
50 g naminio pomidorų padažo
100 g čoriso dešros
120 g mocarelos
50 g dž. abrikosų
kelių marinuotų keptų paprikų
50 g gražgarsčių
šlakelio alyvuogių aliejaus
šaukšto kedrinių pinijų
1. Į maisto smulkintuvą sudėkite brokolio žiedynus ir susmulkinkite. Įmuškite kiaušinius, suberkite sūrį ir kanapių sėklas.
2, Įberkite druskos, pipirų ir dar kartą permaišykite.
3. Paruoštą masę paskirstykite ant kepimo popieriumi išklotos formos.
4. Kepkite iki 200 °C įkaitintoje orkaitėje apie 10 min.
5. Supjaustykite dešrą, marinuotas paprikas ir abrikosus.
6.Picos padą apšlakstykite alyvuogių aliejumi, aptepkite pomidorų padažu.
7. Išdėliokite plėšytą mocarelos sūrį, čoriso dešrą, paprikas ir abrikosus.
8. Kepkite dar apie 5 min.
9. Apibarstykite gražgarstėmis, kedrinėmis pinijomis ir apšlakstykite alyvuogių aliejumi.