9 jaukių ir sočių patiekalų receptai su paprikų skonio akcentu: nuo apkepo iki sriubos

Paprika patiekalui suteikia savito skonio: vieni jį dievina, kiti rauko nosis ir atsisako ragauti. Mes visada kviečiame atrasti naujus mėgstamų ar nemėgstamų produktų amplua, nes kas žino, gal atrasite tai, kas pakeis jūsų valgiaraštį ir įsitikinimus.

Marinuotos arba keptos ir aliejuje užkonservuotos SPILVA paprikos patiekalams suteikia ypatingos spalvos, tad kviečiame išbandyti ir padažus makaronams, ir tirštas sriubas, ir brusketų pagardus, ir daugybę kitų skonių, kuriuos atrinkome:

1. Greitai paruošiamas bolonijos padažas makaronams

VMG nuotr.

2. Triušienos vėrinukai su indiškomis salotomis

VMG nuotr.

3. Daržovių pyragėliai puodeliuose

VMG nuotr.

4. Žieminių daržovių karis

VMG nuotr.

5. Sriuba meksikietiškais motyvais

VMG nuotr.

6. Gardusis čili sriubos apkepas

VMG nuotr.

7. Nuo kaulo krentantys šonkauliai su greitai marinuotomis daržovėmis

VMG nuotr.

8. Brusketa su baklažanais

VMG nuotr.

9.Jautienos ir daržovių padėklas su visų dievinamu padažu

VMG nuotr.

Skanaus.