Jautienos ir daržovių padėklas su visų dievinamu padažu (Receptas)

Nustebinkite draugus išskirtine vakariene. Kiekvienas galės pasirinkti tai, kas jam labiausiai patinka, ir pasiruošti patį skaniausią bei sultingiausią mėsainį.


jautienos ir daržovių užkandis, receptas
VMG nuotr.

Video receptą rasite čia


Jautienos ir daržovių užkandžiui pagaminti reikia:

  • 2 šaukštų majonezo

  • 1 šaukštelio SUSLAVIČIAUS garstyčių

  • 1 šaukšto Vorčesterio padažo

  • 1 skiltelės česnako

  • 60 g parmezano sūrio

  • 1 saujos rukolos salotų

  • 150 g ridikėlių su lapeliais

  • 5–6 SPILVA marinuotų aitriųjų paprikų

  • 1 mėlynojo svogūno

  • 2 pomidorų

  • 1 avokado

  • Žiupsnelio KOTANYI druskos

  • Žiupsnelio KOTANYI juodųjų pipirų

  • 3 riekelių VILNIAUS DUONA TOSTE VISO GRŪDO duonelių

  • 4 šaukštų OBELIŲ čili pipirų skonio rapsų aliejaus

  • 1 cukinijos

  • 1 KITCHEN ME sausai brandintos jautienos didkepsnio „Black Angus“

  • 2 šaukštų KIKKOMAN sojų padažo

  1. Į dubenį dėkite majonezą, SUSLAVIČIAUS garstyčias, Vorčesterio padažą, įtarkuokite česnako skiltelę ir 30 g parmezano sūrio, viską gerai išmaišykite ir leiskite pastovėti.

  2. Į padėklą dėkite rukolos salotas, ridikėlius su lapeliais, SPILVA marinuotas aitriąsias paprikas, griežinėliais pjaustytą mėlynąjį svogūną ir pomidorą. Avokadą perpjaukite pusiau ir sutrinkite peiliu neišimdami iš odelės, užberkite KOTANYI druskos ir pipirų.

  3. TOSTE VISO GRŪDO duoneles perpjaukite pusiau ir kepkite 180 °C temp. orkaitėje 4–6 min. arba kol apskrus. Iškepus įtrinkite česnaką ir dėkite į padėklą.

  4. Į 2 ZYLE keptuves pilkite OBELIŲ čili pipirų skonio rapsų aliejų. Pomidorą ir cukiniją supjaustykite griežinėliais ir dėkite kepti iš abiejų pusių, kol apskrus ir suminkštės, pagardinkite KOTANYI druska ir dėkite į padėklą.

  5. Kitoje keptuvėje kepkite KITCHEN ME sausai brandintą jautienos didkepsnį „Black Angus“ iš abiejų pusių po 2–3 minutes, iškepus, pagardinkite druska bei pipirais ir leiskite pastovėti 3–4 min. Į tą pačią keptuvę pilkite KIKKOMAN sojų padažą ir šiek tiek pamaišę, pašildykite.

  6. Pastovėjus jautieną supjaustykite plonai, dėkite į padėklą, apipilkite sojų padažu ir stambiai užtarkuokite parmezano sūrio.

Skanaus!