Alfas kviečia kartu nukeliauti į Indiją ir pasigaminti neatsivalgomus iešmelius, kurių norėsis vėl ir vėl...
Video receptą rasite čia.
Gardiesiems iešmeliams pagaminti reikia:
3 šaukštų jogurto
1 šaukšto „Garam masala“ prieskonių mišinio
Žiupsnelio KOTANYI druskos
Žiupsnelio KOTANYI juodųjų pipirų
Žiupsnelio KOTANYI aitriųjų paprikų dribsnių
⅓ šaukštelio KOTANYI ciberžolės
⅓ šaukštelio KOTANYI Kajeno pipirų
⅓ šaukštelio KOTANYI maltos kalendros
⅓ šaukštelio KOTANYI malto kumino
2 šaukštų OBELIŲ rapsų aliejaus „Sviesto skonio“
300 g NATURLI sojų kukuliukų
200 g KITCHEN ME triušienos mėsos juostelių
Kalendros lapelių (papuošti)
Virtų ryžių (patiekti)
„Naan“ duonelių (patiekti)
Salotoms:
1 agurko
50 g SPILVA marinuotų švelnių paprikų „Lombardi“
½ šaukštelio cukraus
2 šaukštų kokosų drožlių
2 šaukštų migdolų miltų
Žiupsnelio KOTANYI druskos
Žiupsnelio KOTANYI aitriųjų paprikų dribsnių
2 šaukštų kokosų aliejaus
1 citrinos arba žaliosios citrinos
Jogurtą, Garam masala prieskonių mišinį, KOTANYI prieskonius, OBELIŲ rapsų aliejų „Sviesto skonio“ gerai išmaišykite iki vientisos masės ir padalinkite į dvi dalis.
Į vieną indą sudėkite NATURLI sojų kukulius, į kitą – KITCHEN ME triušienos juosteles ir viską gerai išmaišę palikite marinuoti apie 30 min.
Marinuotą triušieną ir sojų kukulius suverkite ant iešmelių ir kepkite orkaitėje 220 °C temp. apie 10–12 min.
Salotoms agurkus supjaustykite plonais griežinėliais, SPILVA marinuotas švelnias paprikas „Lombardi“ supjaustykite griežinėliais, berkite cukrų, kokosų drožles, migdolų miltus, KOTANYI druskos, KOTANYI aitriųjų paprikų dribsnių, įpilkite kokosų aliejaus ir žaliosios citrinos sulčių.
Viską išmaišykite ir palikite marinuoti apie 5 min.
Iškepusius vėrinukus patiekite su virtais ryžiais, „Naan“ duonele, agurkų salotomis, papuoškite šviežiomis aitriosiomis paprikomis, kalendromis ir skiltele žaliosios citrinos.
Comentários