4 asm.
Gaminimas 30 min.
Reikia:
1 nedidelio nuvalyto sviestinio moliūgo
1 nedidelio batato
2 bulvių
1 morkos
1 šalotinio svogūno
2-3 skiltelių česnako
1 pakelio SANTA MARIA Asian Spices Green Curry
1 skardinės SANTA MARIA kokosų pieno
250 ml vištienos sultinio
Imbiero šaknies gabaliuko
SPILVA marinuotų paprikų
SPILVA marinuotų uoginių paprikų griežinėliais
Mažo brokolio
KITCHEN ME sūdytos-parūkytos antienos filė
Aliejaus kepti
Kalendrų lapelių
Žaliosios citrinos
Sezamų pabarstyti
1. Supjaustykite stambiais gabaliukais moliūgą, batatus, morką, bulves. Apkepkite jas keptuvėje su aliejumi. Kol daržovės kepa, supjaustykite svogūną, susmulkinkite imbierą, česnaką, mišinį sudėkite prie daržovių, trumpai apkepkite.
2. Supilkite sultinį, SANTA MARIA kokosų pieną, suberkite SANTA MARIA Asian Spices Green Curry. Viską išmaišykite ir baikite troškinti ant kaitlentės arba orkaitėje.
3. KITCHEN ME sūdytos – parūkytos antienos filė gabaliukus lengvai pakepkite keptuvėje. Brokolį suskirstykite žiedynais ir apiplikykite verdančiu vandeniu.
4. Supjaustykite SPILVA marinuotas paprikas. Kai karis bus gatavas, sumaišykite su SPILVA marinuotomis paprikomis bei SPILVA marinuotomis uoginėmis paprikomis griežinėliais. Sudėkite brokolius, antieną ir skrudintus sezamus.
5. Įspauskite žaliosios citrinos sulčių, uždėkite kalendrų lapelių.
Comments