Greitas gardusis čili sriubos apkepas

Jeigu mėgstate čili sriubą, tiesiog privalote išbandyti ir šį čili patiekalą. Greitas gardžioji čili sriubos apkepo receptas.

greitas čili sriubos apkepas, Alfo receptas

#Alfasvienasnamuose galite žiūrėti čia


Čili sriubos apkepui pagaminti reikia:

  • 1 svogūno

  • Saujos šviežių vyšninių pomidoriukų

  • 2 rozmarino šakelių

  • 300 g NATURLI sojos kukuliukų

  • 1–2 česnako skiltelių

  • Žiupsnelio SANTA MARIA cinamono

  • Žiupsnelio SANTA MARIA kalendros

  • Žiupsnelio SANTA MARIA juodųjų pipirų „Tellicherry“

  • Žiupsnelio rūkytos paprikos miltelių

  • 100 g konservuotų pupelių

  • 50 g SPILVA marinuotų paprikų

  • 1 šaukšto SANTA MARIA aštraus aitriųjų paprikų padažo

  • Žiupsnelio SANTA MARIA akmens druskos

  • 480 g SUSLAVIČIAUS trintų pomidorų padažo „Daržovinis“

  • Žiupsnelio DANSUKKER cukraus

  • 8 riekelių TOSTE skrudinimo duonos vaikams

  • 4–6 SPILVA marinuotų agurkėlių

  • 150 g tarkuoto mocarelos arba fermentinio sūrio

  • Pusės citrinos žievelės

  • Mėgstamų prieskoninių žolelių (papuošimui)

  • Aliejaus (kepimui)

  1. Pomidoriukus supjaustykite per pusę. Supjaustykite svogūną smulkiais kubeliais.

  2. Įkaitinkite aliejų gilioje keptuvėje ar puode. Sudėkite svogūną, rozmariną. Lengvai pakepinkite.

  3. Suberkite atšildytus NATURLI sojos kukuliukus, česnaką. Įberkite SANTA MARIA juodųjų pipirų „Tellicherry“, SANTA MARIA cinamono, SANTA MARIA kalendros ir rūkytos paprikos. Viską maišykite.

  4. Suberkite pomidorus, pupeles, SPILVA marinuotas paprikas, įpilkite SANTA MARIA aštraus aitriųjų paprikų padažo, viską maišykite ir porą minučių apkepinkite. Įberkite SANTA MARIA akmens druskos ir pipirų.

  5. Supilkite SUSLAVIČIAUS trintų pomidorų padažą „Daržovinis“. Įberkite cukraus ir viską maišykite. Apkepinkite ir nuimkite nuo ugnies.

  6. Į 200 oC įkaitintą orkaitę su karšto oro apipūtimo ir grilio funkcija, sudėkite apkepinti Toste skrudinimo duoną vaikams ir apskrudinkite iš vienos pusės.

  7. Ant apkepintos duonos sudėkite paruoštą troškinį. Padenkite visas riekeles. Susmulkinkite SPILVA marinuotus agurkėlius ir berkite ant apkepo. Viską padenkite sūriu. Dėkite į 195 oC įkaitintą orkaitę su karšto oro apipūtimo funkcija ir kepkite apie 10 minučių, kol sūris išsilydys ir lengvai apkeps.

ALFO PATARIMAI:

· Neperkepkite daržovių, kad pomidorai neištižtų.

· Į troškinį galite įpilti sultinio ir valgyti šį patiekalą kaip sriubą.

· Apkepą reikėtų ruošti su šviesia TOSTE skrudinimo duona, o ne kitomis tamsiomis duonomis.

· Apkepą galite papuošti mėgstamomis prieskoninėmis žolelėmis, patarkuoti citrinos žievelės.

· Prie apkepo labai tiks grietinė arba natūralus jogurtas.

· Apkepas skanus tiek šaltas, tiek karštas.


Skanaus!