Kviečiame pasigaminti makaronų su neatsivalgomu padažu. Patiekalui paruošti nereikės įdėti daug pastangų, o prie stalo jais mėgautis galėsite su visa šeima. Be to, padažą galėsite panaudoti ne tik su makaronais, bet ir kitais mėgstamais patiekalais.
Video receptą rasite čia.
Makaronams su Bolonijos padažu pagaminti reikia:
1 saliero stiebo
1 svogūno
3 skiltelių česnako
1 saujos grybų
100 g SPILVA keptų paprikų aliejuje
1 morkos
100 g „Papardelle“ makaronų
4 šaukštų BORGES alyvuogių aliejaus „Extra Light“
220 g KITCHEN ME smulkintos triušienos
2 rozmarino šakelių
½ šaukštelio KOTANYI Toskanos prieskonių
50 ml nealkoholinio raudonojo vyno
1 šaukštelio pomidorų pastos
1 stiklinės trintų pomidorų
150 ml TICHĖ natūralaus mineralinio vandens (negazuoto)
Žiupsnelio DANSUKKER cukraus „Panevėžio Plius“
1 saujos petražolių
50 g kietojo sūrio
1 saujos bazilikų
Žiupsnelio KOTANYI druskos
Žiupsnelio KOTANYI juodųjų pipirų
Saliero stiebą, svogūną, česnakus, grybus, SPILVA keptas paprikas susmulkinkite, morkas sutarkuokite.
Makaronus virkite, kiek nurodyta ant pakuotės.
Į ZYLE keptuvę supilkite BORGES aliejų „Extra Light“, įkaitinkite ir sudėkite KITCHEN ME smulkintą triušieną, rozmariną, KOTANYI Toskanos prieskonius, KOTANYI druską ir pipirus. Kepkite 3 min. ant aukštos kaitros, kad mėsa apskrustų.
Sudėkite smulkintas šviežias daržoves ir kepkite nuolat maišant, kol daržovės suminkštės apie 3–4 min. Sudėkite smulkintas paprikas, supilkite nealkoholinį vyną ir troškinkite, kol vynas nugaruos.
Sudėkite pomidorų pastą, trintus pomidorus, pilkite TICHĖ natūralų mineralinį vandenį ir troškinkite apie 6–8 min.
Sudėkite DANSUKKER cukrų „Panevėžio Plius“, smulkintas petražoles ir permaišykite, dalį troškinio sumaišykite su virtais makaronais ir patiekdami užberkite tarkuoto kietojo sūrio, papuoškite bazilikais.
Skanaus!
Comments