top of page

„Žaibiškos Velykos“: triušienos salotos su avokadais ir mangais



Įneškite ryškių spalvų ant savo velykinio stalo. Gaivios, sultingos ir pavasariško skonio salotos abejingų nepaliks!


Jums reikės:

  • LAPINO PUOTA triušienos

  • Salotų lapų

  • Raudonųjų svogūnų

  • Mango

  • Avokado

Padažui:

  • 80 g grūdėtųjų garstyčių

  • 30 g cukraus sirupo

  • 100 g aliejaus

  • 1 skiltelės česnako

Druskos, pipirų

  1. Lėkštėje dėkite salotas, raudonąjį svogūną, mangą, avokadą.

  2. Padažui suplakite garstyčias, cukraus sirupą, aliejų, skiltelę česnako ir prieskonius.

  3. Triušieną apkepkite keptuvėje ir pagardinkite druska ir pipirais.

  4. Ant salotų dėkite padažą ir keptą triušieną.

Naujausi įrašai

bottom of page