Špinatų blyneliai su ikrais
- 2019 m. kovo 13 d.
- 1 min. skaitymo

Reikia:
1 šaukštelio kepimo miltelių
kelių šaukštų grietinės
½ šaukštelio malto muskato
1 šaukštelio česnakų miltelių
aliejaus (kepti)
druskos, juodųjų pipirų
mėgstamų ikrų ir grietinės (pateikti)
200 g miltų
200 ml pieno
3 kiaušinių
Apie 300 g šaldytų špinatų
Špinatus atitirpinkite ir nuspauskite nuo jų vandenį.
Dubenyje išplakite kiaušinius su grietine, druska, pipirais ir pienu.
Po truputį suberkite miltus ir kepimo miltelius.Įmaišykite likusius prieskonius ir špinatus.
Gerai išmaišykite ir leiskite tešlai šiek tiek pastovėti.
Gerai įkaitintoje keptuvėje su šlakeliu aliejaus formuokite nedidelius blynelius.
Kepkite, kol gražiai apskrus, iš abiejų pusių.
Skanaus!


























