top of page

Ypatingasis mėsainis su vienu saldžiai gardžiu ingredientu


Mėsainis su triušiena, brioche, grilio patiekalai, mėsainis ant grilio, Alfo receptai
Šarūno Jaskutėlio nuotr.

Reikia:

  • 2 KITCHEN ME triušienos maltinių mėsainiams

  • Žiupsnelio SANTA MARIA prieskonių „Curry Mango“

  • ½ žaliosios citrinos sulčių

  • Šlakelio alyvuogių aliejaus

  • Žiupsnelio SANTA MARIA akmens druskos

  • Žiupsnelio SANTA MARIA juodųjų pipirų „Tellicherry“

  • 1 mango

  • 1 raudonojo svogūno

  • raškių džiovintų svogūnų

  • 50 g korėjietiškų morkų

  • „Brioche“ bandelių mėsainiams

  • Įvairių skonių BBQ padažų

  • Kelių šviežių KIETAVIŠKIŲ salotų lapų

1. Vieną maltinių pusę apibarstykite kario su mangais prieskoniais. Pašlakstykite žaliosios citrinos sultimis ir aliejumi. Pagardinkite druska ir pipirais. Antrą maltinių pusę taip pat pagardinkite druska ir pipirais. Galite palikti porai minučių pasimarinuoti.

2. Mangą supjaustykite griežinėliais. Pamarinuokite lygiai kaip triušieną.

3. Ant grilio grotelių dėkite maltinius ir mangus.

4. Svogūną supjaustykite griežinėliais.

5. Bandeles perpjaukite perpus ir dėkite apskrusti, tik neperkepkite. Kai apkeps, pilkite padažo ir uždėkite salotų lapų. Po to dėkite svogūnų, mango ir iškepusius maltinius. Ant viršaus dėkite korėjietiškų morkų ir traškių svogūnų.

6. Kitą bandelės pusę taip pat patepkite padažu ir uždėkite ant mėsainio viršaus. 



Skanaus!


Naujausi įrašai

bottom of page