top of page

Vyšnių ir gervuogių sangrija (Receptas)


vyšnių ir gervuogių sangrija_kokteilis_Alfo receptas
VMG nuotr.

6–8 asm.

Gaminimo laikas: 20 min.


Vyšnių ir gervuogių sangrijai paruošti reikia:

  • 200 g vyšnių

  • 200 g gervuogių

  • 2 apelsinų sulčių

  • 1 citrinos sulčių

  • 1 litro raudonojo vyno

  • 6 šaukštų DANSUKKER ekologiško cukraus „Panevėžio Plius“

  • 1 cinamono lazdelės

  • 1 buteliuko TICHĖ natūralaus gazuoto mineralinio vandens

  • 3 saujų ledukų


1. Pusę kiekio vyšnių ir gervuogių sutraiškykite šakute, sumaišykite su apelsinų, citrinų

sultimis, raudonuoju vynu ir DANSUKKER ekologišku cukrumi „Panevėžio Plius“.

Maišykite, kol cukrus ištirps.

2. Į gautą gėrimą sudėkite likusias uogas, cinamono lazdelę, pilkite atvėsintą TICHĖ

natūralų gazuotą mineralinį vandenį ir suberkite ledukus.

3. Patiekite šaltą.


Gardžių atradimų.

Naujausi įrašai

bottom of page