6–8 asm.
Gaminimo laikas: 20 min.
Vyšnių ir gervuogių sangrijai paruošti reikia:
200 g vyšnių
200 g gervuogių
2 apelsinų sulčių
1 citrinos sulčių
1 litro raudonojo vyno
6 šaukštų DANSUKKER ekologiško cukraus „Panevėžio Plius“
1 cinamono lazdelės
1 buteliuko TICHĖ natūralaus gazuoto mineralinio vandens
3 saujų ledukų
1. Pusę kiekio vyšnių ir gervuogių sutraiškykite šakute, sumaišykite su apelsinų, citrinų
sultimis, raudonuoju vynu ir DANSUKKER ekologišku cukrumi „Panevėžio Plius“.
Maišykite, kol cukrus ištirps.
2. Į gautą gėrimą sudėkite likusias uogas, cinamono lazdelę, pilkite atvėsintą TICHĖ
natūralų gazuotą mineralinį vandenį ir suberkite ledukus.
3. Patiekite šaltą.
Gardžių atradimų.