
4 asm.
Gaminimas 15 min.
Reikia:
400 g maltos mėsos (jautienos arba kiaulienos)
1/2 šaukštelio rūkytos paprikos miltelių
žiupsnelio Kajeno paprikos
druskos, juodųjų pipirų
1 skiltelės česnako
1 šaukšto sviesto, šlakelio aliejaus
100 g tarkuoto kietojo arba fermentinio sūrio
300 g konservuotų pupelių pomidorų arba barbekiu padaže
10–12 vnt. kukurūzų paplotėlių (tortilijų)
ryšulėlio šviežių kalendrų
1. Maltą mėsą apkepkite su sviestu ir aliejumi. Pagardinkite trintu česnaku, rūkyta ir Kajeno paprikomis, druska ir juodaisiais pipirais.
2. Į sausą įkaitintą keptuvę dėkite vieną paplotėlį, ant jo užberkite sūrio, dėkite paruoštos mėsos ir konservuotų pupelių. Užberkite dar kelis šaukštus sūrio ir uždenkite kitu paplotėliu.
3. Paplotėlius su įdaru apverskite ir pakepkite ant kitos pusės dar kelias minutes. Patiekite apibarstę šviežiomis kalendrom