top of page

Visai šeimai skirtos picos: įtiks tiek vaikams, tiek vegetarams



Reikia:

  • 1 didelio raudonojo svogūno

  • 6 skiltelių česnako

  • 4 džiovintų abrikosų

  • 8–10 rudųjų pievagrybių

  • 3–4 šakelių čiobrelio

  • 4 rutuliukų picos tešlos

  • SUSLAVIČIAUS trintų pomidorų padažo „Originalus“

  • SUSLAVIČIAUS trintų pomidorų padažo „Daržovinis“

  • 250 g LAPINO PUOTA smulkintos triušienos

  • Druskos, šviežiai grūstų juodųjų pipirų

  • 200 g mocarelos

  • 1 pakelio ANAMMA sojų faršo

  • 5 kalamata alyvuogių su kauliukais

  • 1–2 šakelių šviežio rozmarino

  • 80 g parmezano

  • 50 g fermentinio sūrio

  • Šlakelio alyvuogių aliejaus


  1. Svogūną perpjaukite per pusę, nulupkite ir supjaustykite vieną pusę pusžiedžiais, o kitą – skiltelėmis. Česnaką stambiai pakapokite. Abrikosus supjaustykite juostelėmis. Pievagrybius supjaustykite griežinėliais, nuskabykite čiobrelių lapelius.

  2. Iškočiokite du rutuliukus per naktį kildintos tešlos (Kaip pasigaminti naminės picos tešlos, rasite ČIA). Vieną rutuliuką patepkite SUSLAVIČIAUS trintų pomidorų padažu „Originalus“, o kitą – SUSLAVIČIAUS trintų pomidorų padažu „Daržovinis“. Ant pirmos picos uždėkite pusę smulkintos triušienos, padraskydami ją į mažesnius gabaliukus. Pasūdykite. Užberkite juodųjų pipirų, čiobrelių, pusę abrikosų gabaliukų, svogūnų pusžiedžių, paplėšytos mocarelos ir užtarkuokite kietojo sūrio.

  3. Ant kito rutuliuko suberkite ANAMMA sojų faršą, sudėkite česnakų, pabarstykite pipirais, čiobrelių lapeliais, sudėliokite grybų griežinėlius ir svogūnų skilteles, užberkite paplėšytos mocarelos ir užtarkuokite fermentinio sūrio.

  4. Kitus du rutuliukus iškočiokite kartu plonai, į didesnį paplotį. Vizualiai padalinkite jį į dvi lygias dalis. Vieną pusę patepkite SUSLAVIČIAUS trintų pomidorų padažu „Originalus“, o kitą – SUSLAVIČIAUS trintų pomidorų padažu „Daržovinis“.

  5. Ant abiejų pusių užtarkuokite fermentinio sūrio, sudėliokite mocarelos gabaliukus. Pusėje, kuri buvo patepta padažu „Daržovinis“, sudėliokite ANAMMA sojų faršą, grybus, svogūnus, česnaką, alyvuoges, pabarstykite pipirais ir rozmarino šakelėmis.

  6. Kitoje pusėje sudėliokite LAPINO PUOTA smulkintą triušieną, abrikosus, rozmarino šakeles. Visą picą pašlakstykite aliejumi, pabarstykite trupučiu kietojo sūrio.

  7. Picas kepkite orkaitėje picos režimu arba jei tokio režimo orkaitė neturi – tuomet įkaitintoje iki 220 °C orkaitėje apie 30 min.


Skanaus!

Naujausi įrašai

bottom of page