Stipraus kepsnio su nuostabiais pagardais – keptomis vynuogėmis ir chimichurri padažu receptas.

4 asm.
Gaminimas 15 min.
Kepimas 20 min.
Orkaitės t-ra 180 °C
Kepsniui pagaminti reikia:
4 KITCHEN ME brandintos jautienos „T-bone“ kepsnių
4 smulkintų skiltelių česnako
1 šaukštelio citrinpipirių
½ citrinos sulčių
2 šaukštų tirpinto sviesto
2 šaukštų aliejaus
500 g raudonųjų besėklių vynuogių
500 g žaliųjų besėklių vynuogių
Chimichurri padažo (patiekti)
Druskos, pipirų
1. Sumaišykite smulkintas česnako skilteles, citrinpipirius, žiupsnelį druskos, sviestą, citrinos sultis ir aliejų, aptepkite iš visų pusių KITCHEN ME brandintos jautienos „T-bone“ kepsnius.
2. Po 2 min. iš kiekvienos pusės apkepkite ant įkaitintos grilinės keptuvės.
3. Paruoškite kepimo skardelę, sudėkite ten kepsnius, vynuoges, šaukite į orkaitę ir kepkite dar 10–12 min.
4. Kai viskas iškeps, palikite 6–8 min. „pailsėti“.
5. Patiekite su chimichurri padažu.
Skanaus!