Reikia:
200 g keptos vištienos filė
150 g nuvalyto ananaso
2 trumpavaisių agurkų
1–2 keptų raudonųjų paprikų
½ raudonojo svogūno
150 g salotų mišinio
Kelių šakelių kalendrų Padažui:
2 šaukštų Geltonųjų saldžiųjų garstyčių HEINZ
1 arbatinio šaukštelio „sriracha“ padažo
1 šaukšto medaus
3 šaukštų žaliųjų citrinų sulčių
50 ml aliejaus
Žiupsnelio druskos
• Padažui šluotele suplakite Geltonąsias saldžiąsias garstyčias HEINZ su medumi ir aliejumi. Galiausiai supilkite „sriracha“ ir žaliųjų citrinų sultis. Įberkite druskos.
• Plonomis riekelėmis supjaustykite agurkus ir ananasą, gabaliukais – vištieną ir paprikas. Kalendras suplėšykite ir sumaišykite su salotų lapais. Sudėliokite salotas ir pagardinkite padažu.