![](https://static.wixstatic.com/media/d875bb_62c997e05700459c93a9fc56a8dadede~mv2.jpg/v1/fill/w_147,h_74,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/d875bb_62c997e05700459c93a9fc56a8dadede~mv2.jpg)
Reikia:
200 g keptos vištienos filė
150 g nuvalyto ananaso
2 trumpavaisių agurkų
1–2 keptų raudonųjų paprikų
½ raudonojo svogūno
150 g salotų mišinio
Kelių šakelių kalendrų Padažui:
2 šaukštų Geltonųjų saldžiųjų garstyčių HEINZ
1 arbatinio šaukštelio „sriracha“ padažo
1 šaukšto medaus
3 šaukštų žaliųjų citrinų sulčių
50 ml aliejaus
Žiupsnelio druskos
• Padažui šluotele suplakite Geltonąsias saldžiąsias garstyčias HEINZ su medumi ir aliejumi. Galiausiai supilkite „sriracha“ ir žaliųjų citrinų sultis. Įberkite druskos.
• Plonomis riekelėmis supjaustykite agurkus ir ananasą, gabaliukais – vištieną ir paprikas. Kalendras suplėšykite ir sumaišykite su salotų lapais. Sudėliokite salotas ir pagardinkite padažu.