![Vištiena, marinuota česnakiniame padaže, vmg receptas](https://static.wixstatic.com/media/d875bb_76826fca1a4246d4b4b9f03facca653d~mv2.jpg/v1/fill/w_147,h_74,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/d875bb_76826fca1a4246d4b4b9f03facca653d~mv2.jpg)
4 asm.
Gaminimas 10 min.
Kepimas 55 min.
Zzz 2 val.
Reikia:
600–700 g vištienos šlaunelių be kaulų
4 šaukštų HEINZ česnakinio padažo
2 šaukštų Originalaus HEINZ kečupo
30 ml citrinos sulčių
1 šaukštelio tarkuotos citrinos žievelės
Druskos (pagal skonį)
Aliejaus (kepti)
Garnyrui:
Morkyčių, paprikų
1. Sumaišykite HEINZ česnakinį padažą, Originalųjį HEINZ kečupą, citrinos sultis, žievelę ir druską. Į mišinį sudėkite vištienos šlauneles ir palikite maždaug 2 val. šaldytuve.
2. Kepimo formą išklokite kepimo popieriumi, įpilkite šiek tiek aliejaus ir išdėliokite šlauneles. Šaukite į orkaitę ir kepkite maždaug 30 min.
3. Ištraukite iš orkaitės, į skardą sudėkite morkytes, paprikų gabaliukus, pašlakstykite jas aliejumi ir kepkite dar apie 25 min.
4. Patiekite su žaliomis salotomis.