![](https://static.wixstatic.com/media/d875bb_50b3310831b7408a94416bb5a4b7e07c~mv2.jpg/v1/fill/w_105,h_109,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/d875bb_50b3310831b7408a94416bb5a4b7e07c~mv2.jpg)
Gaminimas 10 min.
Kepimas 1 val.
Orkaitės t-ra 190 °C
Zzz 2 val.
Reikia:
1 viščiuko (1,2–1,4 kg)
Marinatui:
1 apelsino sulčių
2 šaukštelių garstyčių
2 šaukštelių medaus
1 šaukštelio saldžiosios paprikos
1 šaukšto sezamų sėklų
2 šaukštų aliejaus
druskos, pipirų
1. Gerai sumaišykite marinatui skirtus produktus.
2. Paruoštu marinatu įtrinkite viščiuką ir palikite marinuotis kelioms valandoms arba per naktį.
3. Viščiuką kepkite iki 190 °C įkaitintoje orkaitėje apie 1 val.
Skanaus!