top of page

Verslo pietūs: „Lauro lapas“, „La Cave Bistro“, „Burė No. 1“

Nežinome, kaip jūs, bet šiandien, žvelgdami į verslo pietų lėkštes Vilniuje, mes pamatėme, kad pavasaris jau yra čia ir jis dar gali būti valgomas.

„Lauro lapas“, Pamėnkalnio g. 24, Vilnius

Verslo pietų meniu keičiamas kasdien. Įprasta jų kaina (įeina du patiekalai, dienos gėrimas ir desertas) – 9 Eur. Renkantis pagrindinį patiekalą iš meniu, kaina keičiasi. Pietaujantys vandens stiklinę gauna nemokamai. Virtuvės šefas – Ignutis Klimavičius.

• Sviesto su petražolėmis ir pomidorais užkandis su restorane kepta pomidorų duona.


IMG__1

• Daugiaryžis su krevetėmis ir saulėgrąžų daigais.


IMG__5

• Menkė su morkų sviesto kremu, bulvių koše, pomidorais, grybais ir ridikėliais.


IMG__6

• Pasirinktas desertas: tiramisas arba „panna cotta“ su bazilikų aliejumi, mėlynėmis ir karameliniais trupiniais.

IMG__8

Tiramisas.


IMG__9

„Panna cotta“


„La Cave Bistro“, Gedimino pr. 12, Vilnius

Verslo pietų meniu keičiamas kasdien. Pietų kaina priklauso nuo to, kiek patiekalų pasirinksite: sriuba ir salotos kainuos 6 Eur, sriuba ir karštas patiekalas – 8 Eur, sriuba, salotos ir karštas patiekalas – 11 Eur. Pietaujantys vandens stiklinę gauna nemokamai. Virtuvės šefė – Viktorija Kapustina.

• Žuvienė patiekiama su „ciabatta“ duona ir Provanso padažu.


IMG__12

• Lašišos tartaras su obuoliais, avokado majonezu, šviežiais ridikėliais ir kalendra.


IMG__17

• Lėtai troškintų jaučių uodegų slėgtainis su česnakine pastarnokų koše, karamelizuotais burokėliais, morkomis ir jautienos sultinio padažu.


IMG__23

„Burė No.1“, Lvovo g. 25, Vilnius

Verslo pietų meniu keičiamas kasdien. Valgantys sriubą ir karštą patiekalą (mėsos, žuvies ar vegetarišką) yra vaišinami dienos desertu. Pietaujantys vandens stiklinę gauna nemokamai. Virtuvės šefai – Mantas Motiejūnas ir Janina Filipčik.

• Šamo ir vėžio sriuba. Kaina – 6 Eur.


IMG__30

• Salotos su šviežia ledjūrio menke, krevetėmis, sepijų rašalu dažytais kalmarais ir „Burė No.1“ pesto padažu. Kaina – 4,60 Eur.

IMG__24

• Šviežias Merkio šamas, keptas ant kedro lentelės. Patiekiama su dviejų skonių padažais, pomidoriukais, keptais šparagais ir bulvytėmis. Kaina – 9 Eur.

IMG__28

Nuotraukos Linos Jakubauskaitės.


Naujausi įrašai

bottom of page