Laidą ir video receptą galite žiūrėti ČIA
Reikia:
1 vid. dydžio svogūno
2 KIETAVIŠKIŲ avietinių pomidorų
200 g ANAMMA sojų faršo
1 skiltelės česnako
SANTA MARIA akmens druskos
SANTA MARIA juodųjų pipirų „Tellicherry“
3–4 šakelių kalendros
60 g PHILADELPHIA kreminio sūrio be laktozės
2 SANTA MARIA tortilijų „Original“
50 g tarkuoto kietojo arba puskiečio sūrio
1. Labai smulkiai supjaustykite svogūną, o KIETAVIŠKIŲ avietinius pomidorus – vid. dydžio kubeliais. Į dubenį suberkite ANAMMA sojų faršą, svogūnus ir pomidorus, susmulkinkite česnaką, pabarstykite SANTA MARIA juodaisiais pipirais „Tellicherry“, SANTA MARIA akmens druska, smulkintomis kalendros šakelėmis.
2. Sudėkite PHILADELPHIA kreminį sūrį be laktozės ir viską gerai išmaišykite.
3. Tortilijas gausiai pabarstykite tarkuotu sūriu, ant pusės tortilijos uždėkite įdaro, vėl užberkite sūrio, sulenkite, prispauskite ir sudėkite ant grotelių. Kepkite 4–5 min., kol sušils. Per tą laiką apverskite.
4. Iškeptas kesadilijas perpjaukite į 2–3 dalis ir patiekite.
Skanaus!
Comments