Grilio uogienė su pomidorais (15 minučių receptas)
- 08-04
- 1 min. skaitymo
Greitai paruošiama uogienė iš derliaus, kurį duoda vasaros pabaiga: pomidorų ir slyvų. Gardi, kvapni, kitokia. Mėgausitės ne tik žiemą.

Uogienei paruošti reikia:
Cukraus marmeladams ir uogienėms
Kelių geltonųjų pomidoriukų
4 slyvų
4 raudonųjų abrikosų
Šakelės rozmarino
1. Į puodą įpilkite šlakelį vandens ir sudėkite papjaustytas ir nukaulintas slyvas bei abrikosus. Ten pat sudėkite ir papjaustytus pomidoriukus.
2. Supilkite reikiamą kiekį cukraus (kaip parašyta ant pakelio).
3. Kai uogienė pradės virti, palaukite apie 15 min.
4. Likus 5 min. įdėkite rozmarino. Galite naudoti savo mėgstamus prieskonius (kardamoną, kalendrą etc.).
Gardžių atradimų.
Daugiau gardžių ir greitai paruošiamų receptų vasarai rasite naujoje Alfo knygoje PRISIPRPUSI VASARA. Skaitykite ir dalinkitės visiškai nemokamai!



























