top of page

Grilio uogienė su pomidorais (15 minučių receptas)

  • 08-04
  • 1 min. skaitymo

Greitai paruošiama uogienė iš derliaus, kurį duoda vasaros pabaiga: pomidorų ir slyvų. Gardi, kvapni, kitokia. Mėgausitės ne tik žiemą.

VMG nuotr.
VMG nuotr.


Uogienei paruošti reikia:

  • Cukraus marmeladams ir uogienėms

  • Kelių geltonųjų pomidoriukų

  • 4 slyvų

  • 4 raudonųjų abrikosų

  • Šakelės rozmarino

1. Į puodą įpilkite šlakelį vandens ir sudėkite papjaustytas ir nukaulintas slyvas bei abrikosus. Ten pat sudėkite ir papjaustytus pomidoriukus.

2. Supilkite reikiamą kiekį cukraus (kaip parašyta ant pakelio).

3. Kai uogienė pradės virti, palaukite apie 15 min.

4. Likus 5 min. įdėkite rozmarino. Galite naudoti savo mėgstamus prieskonius (kardamoną, kalendrą etc.).


Gardžių atradimų.

Daugiau gardžių ir greitai paruošiamų receptų vasarai rasite naujoje Alfo knygoje PRISIPRPUSI VASARA. Skaitykite ir dalinkitės visiškai nemokamai!

ree

bottom of page