
Reikia:
500 g antienos kulšelių mėsos
400 g mandarinų
400 g pastarnoko
20 g Chalapos aitriosios paprikos
80 g viso grūdo kvietinių miltų
100 g pomidorų pastos
150 ml raudonojo vyno
800 g paukštienos arba jautienos sultinio
Kelių šakelių šviežio rozmarino
1 lauro lapo
Druskos, pipirų
Šlakelio alyvuogių aliejus
1. Antieną pavoliokite miltuose, kad kiekvienas gabaliukas jais pasidengtų, ir kepkite įkaitintoje keptuvėje su alyvuogių aliejumi. Pagardinkite druska, pipirais ir šviežiu rozmarinu. 2. Pastarnoką nulupkite ir supjaustykite stambesniais gabaliukais. Dėkite kepti kartu su antiena, pagardinkite lauro lapu. 3. Kai ši apkeps, įdėkite pomidorų pastą. Leiskite jai pakepti 2 min., nuolatos maišykite ir įpilkite raudonojo vyno. Garinkite apie 5 min. Įdėkite Chalapos paprikos ir supilkite sultinį. Užvirkite ir troškinkite ant mažos ugnies apie 35 min. Likus 5 min. sudėkite nuluptus mandarinus.