top of page

Traškioji fokačijos pica (Receptas)

Dar vienas naujas patiekalas, kurį Alfas šią vasarą siūlo pasigaminti tiesiog grilyje. Neatsivalgoma pica, kuria norisi dalintis, o ją pagaminti pavyks kiekvienam.


traški pica_picos receptas_grilyje kepta pica_picos padas_Alfo receptas
VMG nuotr.

Laidą #AlfasMieste žiūrėkite čia


Picai pagaminti reikia:

  • 300 g miltų

  • 200 g TICHĖ natūralaus mineralinio vandens (negazuoto)

  • 3 g sausų mielių

  • 150 ml alyvuogių aliejaus

  • 1 saujos juodųjų alyvuogių

  • 5 šakelių rozmarino

  • 5 skiltelių česnako

  • 100 g MEMEL PRUSSIA kietojo sūrio „Grand reserve 18 month“

  • 70 g vytinto kumpio

  • 2 saujų gražgarsčių

  • Žiupsnelio druskos

1. Į indą berkite šiek tiek miltų, įpilkite TICHĖ natūralaus mineralinio vandens, įberkite druskos, sausų mielių ir viską išmaišykite. Supilkite likusius miltus, įpilkite alyvuogių aliejaus.

2. Iškildinkite tešlą ir tada ją perkelkite iškildinti antrą kartą į ZYLE ketaus puodą. Sudėkite ant tešlos alyvuoges, alyvuogių aliejuje pamirkytą rozmariną ir česnaką. Padarykite tešloje oro burbuliukų ir apipilkite alyvuogių aliejumi, užberkite druskos.

3. Fokačiją dėkite kepti į ZYLE KAMADO grilį 190–200 °C temperatūroje.

4. Ant iškeptos fokačijos užtarkuokite MEMEL PRUSSIA kietojo sūrio „Grand reserve 18 month“, uždedame kumpio, gražgarsčių ir užpilkite alyvuogių aliejaus.

garsčių ir užpilkite alyvuogių aliejaus.





Skanaus!


Kommentare


Naujausi įrašai

bottom of page