Reikės:
2 Tortilla paplotėlių
200 g vištienos filė
romaninių salotų
kelių šaukštų tarkuoto parmezano
100 g vyšninių pomidorų
druskos, pipirų
Padažui:
1 kiaušinio trynio
1 skiltelės česnako
1 šaukšto citrinos sulčių
3–4 sūdytų ančiuvių aliejuje
2 šaukštų alyvuogių aliejaus
žiupsnelio druskos
1. Nedideliais gabalėliais supjaustykite vištienos filė ir iškepkite keptuvėje. Pagardinkite druska ir pipirais.
2. Susmulkinkite salotų lapus ir perpjaukite vyšninius pomidorus per pusę.
3. Paruoškite padažą: į maisto smulkintuvą įmuškite kiaušinio trynį, įmeskite česnako skiltelę, įpilkite citrinų sultis, įdėkite ančiuvius ir įberkite žiupsnelį druskos. Po truputį pildami aliejų viską susmulkinkite. Į paruoštą padažą įmaišykite šaukštelį parmezano.
4. Tortilla paplotėlius ištepkite padažu, sudėkite visus įdarui skirtus ingredientus ir apibarstykite sūriu.