
Reikia:
1 KITCHEN ME brandintos jautienos didkepsnio „Black Angus“
1 pakelio SANTA MARIA prieskonių „Tacos“
1 šaukšto alyvuogių aliejaus
4 SANTA MARIA tortilijų
2-3 šaukštų SPILVA marinuotų burokėlių
3-4 griežinėlių šviežio ananaso
1 indelio SANTA MARIA padažo „Taco Sauce“
80 g tarkuoto ementalio
1 žaliosios citrinos
30 g salotų lapų
Kalendrų lapelių patiekti
Druskos
KITCHEN ME brandintos jautienos didkepsnį „Black Angus“ pabarstykite SANTA MARIA prieskoniais „Tacos“ ir kepkite įkaitintoje keptuvėje po 3-4 min. iš kiekvienos pusės arba iki norimo iškepimo lygio.SANTA MARIA tortilijas padžiovinkite orkaitėje ant grotelių taip, kad gautųsi laiveliai. Sudėkite laivelius į patiekimo indą. Sudėkite į juos salotų lapus. Supjaustykite ananasą ir sumaišykite su nusunktais SPILVA marinuotais burokėliais.Sudėkite į tortilijų laivelius salotų lapus, suberkite burokėlius ir ananasus. Uždėkite SANTA MARIA padažą „Taco Sauce“ ir užberkite sūrio. Didkepsnį supjaustykite griežinėliais, sudėkite ant į tortilijas, puoškite kalendrų lapeliais. Jei yra poreikis, dar pasūdykite.