Tortilija su jautienos išpjova ir agurkų majonezu
- 2018-03-16
- 1 min. skaitymo

Reikia:
2 marinuotų agurkų
½ mėlyno svogūno
2 šaukštų konservuotų baltų pupelių pomidorų padaže „Bonduelle“
2 šaukštų konservuotų kukurūzų „Bonduelle“
4 romaninių salotų lapų
2 šaukštų alyvuogių aliejaus
žiupsnelio šviežių rozmarinų
druskos, pipirų
4 šaukštų majonezo
200 g jautienos išpjovos
2 tortilijų
1. Jautienos išpjovą pamarinuokite su druska,pipirais, smulkintu rozmarinu ir aliejumi.Iš visų pusių apkepinkite mėsą keptuvėje arba orkaitėje.
2. Smulkiais kubeliais supjaustykite agurkus ir sumaišykite su majonezu.
3. Tortilijas aptepkite paruoštu agurkų majonezu, užberkite pupeles, kukurūzus, svogūno žiedus ir lapus.
4. Keptą išpjovą supjaustykite plonomis riekelėmis ir išdėliokite ant tortilijų. Susukite.
5. Paruoštas tortilijas galite pašildyti orkaitėje arba apkepti ant kepsninės.