Tom Kha su pomidorais ir grybais
- 2020-03-19
- 1 min. skaitymo

4 asm.
Gaminimas 20 min
Reikia:
150 g rudųjų pievagrybių
Aliejaus (kepti)
250 g vyšninių pomidoriukų
50 g mažųjų špinatų
1 pakelio SANTA MARIA prieskonių „Asian Spices Tom Kha“
1 skardinės SANTA MARIA kokosų pieno
500 ml daržovių sultinio
1 aitriosios paprikos
1 žaliosios citrinos
Ryšelio kalendrų (patiekti)
Supjaustykite ruduosius pievagrybius pusiau arba ketvirtadaliais, trumpai apkepkite juos puode su šlakeliu aliejaus. Supjaustykite pomidoriukus pusiau ir irgi sudėkite prie pievagrybių. Intensyviai maišydami kepkite 1 minutę.
Suberkite SANTA MARIA prieskonius „Asian Spices Tom Kha“, išmaišykite ir supilkite kokosų pieną ir sultinį. Užvirinkite, suberkite špinatus ir pavirkite dar 10 minučių.
Patiekite sriubą su žaliosios citrinos skiltelėmis ir kalendrų lapeliais. Pageidaudami galite sriubą gardinti ir aitriąja paprika.
Skanaus!