6-8 asm.
Gaminimas 1 val. 30 min.
Reikia:
175 g miltų
20 g DANSUKKER cukraus miltelių
50 g geros kokybės nesaldintos kakavos
Žiupsnelio druskos
100 g kambario temperatūros sviesto
1 trynio
50 ml vandens
300 g aviečių (papuošti ir į vidų)
Šokoladiniam įdarui:
200 g juodojo šokolado
150 ml pertrintų ir perkoštų aviečių
30 ml DANSUKKER šviesiojo sirupo
30 g sviesto
1. Miltus, DANSUKKER cukraus miltelius ir kakavą persijokite ant stalo, įberkite druskos. Sudėkite kambario temperatūros sviestą ir viską sutrinkite pirštais. Padarykite duobutę, įleiskite trynį ir supilkite vandenį. Viską greitai suminkykite. Suvyniokite tešlą į plėvelę ir padėkite į šaldytuvą.
2. Po 30 min. plonai iškočiokite, išklokite tarto formą, subadykite tešlą šakute ir šaukite į orkaitę. Kepkite, kol tartaletės pagrindas iškeps. Išimkite, ataušinkite.
3. Į ataušusią tartaletę įdėkite aviečių.
4. Garų vonelėje ištirpinkite šokoladą. Įmaišykite aviečių tyrę ir DANSUKKER šviesųjį sirupą. Po to įmaišykite minkštą sviestą.
5. Gautą masę supilkite ant aviečių, palyginkite, lengvai pastuksendami į tartaletės dugną.
6. Palaukite, kol sustings, ir puoškite uogomis.
Comments