top of page

Taip žuvį pavyks iškepti iš pirmo karto visiems


Kepta žuvis, VMG receptai
Šarūno Jaskutėlio nuotr.

Reikia:

  • 2 išskrostų doradų

  • Kelių šakelių čiobrelių

  • 1 citrinos

  • 100 g žaliųjų alyvuogių

  • 2–3 šakelių vyšninių pomidoriukų

  • Druskos, šviežiai grūstų juodųjų pipirų

Padažui:

  • Ryšelio petražolių

  • Ryšelio kalendrų

  • DAUMANTŲ švelnaus skonio majonezo „Karališkas“

  • 1 šaukštelio kario prieskonių


  1. Sudėkite išvalytą žuvį į skardelę, sudėliokite čiobrelius. Citriną supjaustykite į 4–6 dalis, įdėkite po gabaliuką į žuvies vidų. Aplinkui suberkite alyvuoges, sudėliokite vyšninius pomidoriukus.

  2. Pasūdykite, pabarstykite pipirais. Šaukite į iki 180 °C įkaitintą orkaitę ir kepkite apie 15–18 min.

  3. Padažui susmulkinkite petražoles ir kalendras, sumaišykite su DAUMANTŲ švelnaus skonio majonezu „Karališkas“ ir kario prieskoniais.

Skanaus!


Opmerkingen


Naujausi įrašai

bottom of page