![Kepta žuvis, VMG receptai](https://static.wixstatic.com/media/d875bb_e9b401be022145b8882de7c51b1acd52~mv2.jpg/v1/fill/w_120,h_172,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/d875bb_e9b401be022145b8882de7c51b1acd52~mv2.jpg)
Reikia:
2 išskrostų doradų
Kelių šakelių čiobrelių
1 citrinos
100 g žaliųjų alyvuogių
2–3 šakelių vyšninių pomidoriukų
Druskos, šviežiai grūstų juodųjų pipirų
Padažui:
Ryšelio petražolių
Ryšelio kalendrų
DAUMANTŲ švelnaus skonio majonezo „Karališkas“
1 šaukštelio kario prieskonių
Sudėkite išvalytą žuvį į skardelę, sudėliokite čiobrelius. Citriną supjaustykite į 4–6 dalis, įdėkite po gabaliuką į žuvies vidų. Aplinkui suberkite alyvuoges, sudėliokite vyšninius pomidoriukus.
Pasūdykite, pabarstykite pipirais. Šaukite į iki 180 °C įkaitintą orkaitę ir kepkite apie 15–18 min.
Padažui susmulkinkite petražoles ir kalendras, sumaišykite su DAUMANTŲ švelnaus skonio majonezu „Karališkas“ ir kario prieskoniais.
Skanaus!