![Sumuštinukai su baklažanais ir braškėmis, vmg receptas](https://static.wixstatic.com/media/d875bb_c4bf52c5f2054827bdabbf007660cdeb~mv2.jpg/v1/fill/w_147,h_74,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/d875bb_c4bf52c5f2054827bdabbf007660cdeb~mv2.jpg)
2 asm.
Gaminimas 10 min.
Kepimas 20 min.
Orkaitės t-ra 200 °C
Reikia:
1 baklažano
1 MANTINGA prancūziško batono su česnakinio sviesto įdaru
150 g šviežių braškių
kelių šaukštų terijakio padažo
šlakelio alyvuogių aliejaus
50 g fetos
šviežių mėtų lapelių
1. Baklažaną supjaustykite griežinėliais ir sudėkite ant popierinio rankšluosčio. Apibarstykite druska ir palikite 5 minutėms.
2. Braškes supjaustykite skiltelėmis.
3. MANTINGA prancūzišką batoną sudėkite į kepimo formą ir kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 10 minučių.
4. Sudėkite baklažanus į kepimo formą, aptepkite aliejumi kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių. Išimkite iš orkaitės, aptepkite terijakio padažu ir apkepkite orkaitėje dar 2 minutes.
5. Ant iškepusio batono griežinėlių sudėkite keptus baklažanus, braškes ir apibarstykite feta. Papuoškite mėtomis.