2 asm.
Gaminimas 10 min.
Kepimas 20 min.
Orkaitės t-ra 200 °C
Reikia:
1 baklažano
1 MANTINGA prancūziško batono su česnakinio sviesto įdaru
150 g šviežių braškių
kelių šaukštų terijakio padažo
šlakelio alyvuogių aliejaus
50 g fetos
šviežių mėtų lapelių
1. Baklažaną supjaustykite griežinėliais ir sudėkite ant popierinio rankšluosčio. Apibarstykite druska ir palikite 5 minutėms.
2. Braškes supjaustykite skiltelėmis.
3. MANTINGA prancūzišką batoną sudėkite į kepimo formą ir kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 10 minučių.
4. Sudėkite baklažanus į kepimo formą, aptepkite aliejumi kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių. Išimkite iš orkaitės, aptepkite terijakio padažu ir apkepkite orkaitėje dar 2 minutes.
5. Ant iškepusio batono griežinėlių sudėkite keptus baklažanus, braškes ir apibarstykite feta. Papuoškite mėtomis.
Comments